torsdag 23 februari 2017

Intressant inlägg om Braincool/ Dignitana för fantasterna inom medicinsk kylning

"https://www.avanza.se/placera/forum/forum/braincool-ab.html

Signaturen Tobiasr1 på placera skriver utmärkt om Braincool.

"När det skedde så lekte livet för MW. 
Han med en kopp te på sin veranda i Lund och funderade ut användningsområde efter användningsområde. Småspararna älskade detta och efter varje pm om nya ev. Användningsområden för produkten steg kursen. MW trodde såklart i sin iver att detta var ett "winning concepy" och tog gladeligen endel av sin stora vd lön han tjänat ifrån bolaget och köpte flera aktier i bolaget. Men strax därefter hände något.....marknaden hade vaknat upp, smått bakis och med ett nytt sunt förnuft; man ville ha nåt mer - intäkter.Men Martin körde på i gamla banor, han slet sitt hår, ju mer saker han hittade på ju mer sjönk kursen. Va fan tänkte han, har ju kommit på att det kan funka mot stroke, migrän, idrottskador, till och med bota hemska sidoeffeker vid strålning vid cancerbehandling..Han såg sitt Isk konto blinka lavarött. Det lovades guld och gröna skogar på deras första produkt - The Braincool system. CE godkänt och redo för eu satsades ett par miljoner för att få in produkten hos Schiller, en storgrossist aktör inom Eu, nu smäller det tänkte gemene man.... 1,5 år senare var 0 system sålda.... Nästa marknad där dom skulle ta med storm var Australien, i April 2016 var man endast veckor från ett godkännande, nu i Mars 2017 känns det väldigt långt därifrån, samma sak med Japan och Usa. 

Ovan ska såklart tas med en nypa salt men inte långt ifrån verkligheten och är därför kursen ser ut som den gör. Man har lovat guld och gröna skogar till aktieägarna utan att ha levererat någonting senaste 1,5 året.
"

Tycker man inte ska ta detta med en nypa salt. Braincool har misslyckats fatalt med försäljningen. Även i Dignitana ser det dystert ut.

Braincool mot 5 kr ! 😝

Redigerades I går 19:10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar